آزمون جامع دوره‌های دکتری دانشگاه ایلام در ترم جاری بصورت غیرحضوری برگزار می‌گردد

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه عنوان کرد: در راستاي حفظ سلامت دانشجويان و رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي، آزمون جامع دوره‌هاي دکتري دانشگاه ايلام در ترم جاري بصورت غيرحضوري برگزار مي‌گردد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مصطفي نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه با بيان اين خبر، اظهار داشت: با توجه به شرايط کنوني جامعه و استان ايلام و همه‌گيري پديده کرونا و در راستاي حفظ سلامت دانشجويان و رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي، آزمون جامع دوره‌هاي دکتري دانشگاه ايلام در ترم جاري، بدون الزام کسب نمره لازم زبان انگليسي، در هفته آخر آذرماه از تاريخ 1399/09/22 لغايت 1399/09/27 به صورت غير حضوري و از طريق سامانه آموزش الکترونيک برگزار مي‌شود.

دکتر نعمتي، افزود: دانشجويان براي دريافت مجوز شرکت در آزمون جامع مي‌توانند با مراجعه به سامانه گلستان دانشگاه در پيشخوان خدمات اطلاعات خود را تکميل و تأييد نمايند. همچنين زمان و تاريخ دقيق آزمون از طريق مديران محترم گروه‌هاي آموزشي مربوطه به اطلاع دانشجويان گرامي خواهد رسيد.