تمدید حکم مدیریت دکتر مصطفی نعمتی در سمت معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام

با حکم رئيس دانشگاه: حکم  مديريت دکتر مصطفي نعمتي در سمت معاونت آموزش و تحصيلات تکميلي  به مدت دو سال تمديد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، حکم مديريت دکتر مصطفي نعمتي عضو هيأت علمي دانشکده پيرادامپزشکي در سمت معاونت آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، از تاريخ 1399/08/10 به مدت دو سال تمديد گرديد.

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار توجه به اصول مديريت علمي، اخلاق حرفه‌اي و همفکري در ارتقاء سطح کيفي شاخصِ خدمات معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي (حضوري و برخط) با توجه به اهداف و شاخص‌هاي برنامه استراتژيک پنج ساله (1400-1396) و اهتمام براي تحقق رسالت ‌دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.