خانم فرشته رحیمی دانشجوی دانشگاه ایلام دو عنوان برتر جشنواره پروفسور حسابی را کسب کرد

خانم فرشته رحيمي دانشجوي دانشگاه ايلام دو عنوان برتر جشنواره پروفسور حسابي را کسب کرد

خانم فرشته رحيمي دانشجوي کارشناسي ارشد دانشگاه ايلام موفق به کسب دو عنوان برتر جشنواره پروفسور حسابي (دور چهارم) شد.

به گزارش روابط عمومي، خانم فرشته رحيمي دانشجوي کارشناسي ارشد رشته اقتصاد دانشگاه ايلام موفق به کسب دو عنوان «پايان نامه برتر» و «پژوهشگر برتر» در دور چهارم جشنواره پروفسور حسابي گرديد.

بنا به اين گزارش: پايان‌نامه خانم رحيمي با عنوان «بررسي تجارت آب مجازي محصول ذرت و عوامل مؤثر بر آن در کشورهاي طرف تجاري ايران» به راهنمايي دکتر علي سايه‌ميري دانشيار دانشکده ادبيات و علوم انساني موفق به کسب عنوان پايان نامه برتر (دور چهارم) اين جشنواره گرديد.

همچنين خانم فرشته رحيمي بر اساس رأي هيأت داوران بعنوان پژوهشگر برتر اين جشنواره برگزيده شد.