سنددار شدن املاک دانشگاه ایلام در تهران و شمال

در ادامه مستندسازي املاک دانشگاه و با پي‌گيري‌هاي مجدانه دفتر حقوقي، کليه‌ي اسناد مالکيت تک برگ مجتمع‌هاي رفاهي تهران و شمال اخذ گرديد.

به  گزارش روابط عمومي و به نقل از دکتر باقري مشاور رئيس و مدير دفتر حقوقي دانشگاه،  در ادامه مستندسازي املاک دانشگاه و با پي‌گيري‌هاي مجدانه دفتر حقوقي، کليه‌ي اسناد مالکيت تک برگ مجتمع رفاهي تهران در چهار طبقه (10 واحد) و مجتمع رفاهي شمال در سه طبقه (6 واحد) اخذ گرديد و اين اسناد عليرغم تمامي محدوديت‌ها به نام دانشگاه ايلام به ثبت رسيد.

روند مستند سازي املاک دانشگاه يکي از اقدامات ارزشمندي بوده که با حمايت و پشتيباني دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه و دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني و ساير بخش‌ها در حال تکميل شدن است.

مجتمع رفاهي تهران:

مجتمع رفاهي شمال: