کتاب جامعه شناسی خانواده تألیف خانم دکتر زهرا رضایی نسب استادیار دانشگاه ایلام

عنوان کتاب: جامعه شناسی خانواده

تالیف: خانم دکتر زهرا رضایی نسب

کتاب جامعه شناسی خانواده تألیف خانم دکتر زهرا رضایی نسب استادیار دانشگاه ایلام در 10 فصل 220 صفحه منتشر شده است.

جامعه شناسی خانواده شاخه ای تخصصی از جامعه شناسی عمومی است که به بررسی روابط درون خانواده و همچنین روابط خانواده و جامعه توجه دارد. اهمیت و جایگاه خانواده در نظام اجتماعی و ارتباط متقابل این نهاد با بسیاری از مسائل و دغدغه هایی که محور بحث جامعه شناسان و تحلیل‌گران اجتماعی است، موجب شده است همواره خانواده به عنوان یک منبع و عنصر کلیدی در مباحث و پژوهش های گوناگون مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد. در کتاب حاضر نیز همین دغدغه مدنظر بوده است که در 10فصل شامل: کلیات(تعاریف خانواده، کارکردهای خانواده)، سیر تحولات خانواده در جهان و ایران، تاثیرات متقابل خانواده و جامعه، خانواده در نگاه صاحب نظران، انواع خانواده، ازدواج و انواع آن، همسان همسری، خانواده،جامعه و هویت جنسیتی، آسیب شناسی نهاد خانواده(با تاکید بر خانواده ایرانی)، جامعه شناسی خانواده در اسلام تنظیم شده است.

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفی کتب منتشر شده اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام