مدخل «جامعه شناسی فرهنگ و جامعه شناسی فرهنگی» توسط دکتر بهروز سپیدنامه نگارش و مورد پذیرش قرار گرفت

مدخل «جامعه شناسی فرهنگ و جامعه شناسی فرهنگی» توسط دکتر بهروز سپیدنامه عضو هیأت علمی گروه جامعه‌شناسی و مطالعات فرهنگی دانشگاه ایلام، نگارش و مورد پذیرش قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی، این مدخل به سفارش پژوهشکده دانشنامه نگاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برای درج در «دانشنامه علم جامعه شناسی ایران» نگاشته شده است.

بنا به این گزارش: «دانشنامه علم جامعه‌شناسی ایران» اولین دانشنامه جامعه‌شناسی است، که به معرفی حیطه کاربردی حوزه‌های مختلف جامعه‌شناسی و سفر نظریه‌ها در میدان دانشگاهی ایران می‌پردازد. در این دانشنامه، تبارشناسی و جریان‌شناسی مختصری از استقرار و استمرار حوزه‌های جامعه‌شناسی و نظریات جامعه شناسان جهان در ایران و وضعیت کنونی علم جامعه‌شناسی دانشگاهی ایران منعکس شده است.

این گزارش می‌افزاید: مدخل‌های این دانشنامه، توسط اساتید هر حوزه از علم جامعه‌شناسی به رشته تحریر درآمده و توسط داوران صاحب نام مورد ارزیابی قرار گرفته است.

شایان ذکر است نگارش و انتشار دانشنامه علم جامعه شناسی ایران، اتفاق خجسته‌ای در ساحت علوم انسانی به شمار می‌رود.