مراتب تقدیر و تشکر دانشکده علوم انسانی

پیام تقدیر اعضای دانشکده علوم انسانی از رئیس محترم  و معاون محترم پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام

مدیریت، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده  علوم انسانی با ارسال پیامی از دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام و دکتر شیری معاون پشتیبانی و منابع انسانی به جهت بازسازی و تجهیز لابراتوار زیان انگلیسی دانشکده، تقدیر و تشکر بعمل آوردند.

برادران گرانقدر آقایان دکتر علی‌محمدی و دکتر شیری

پیشرفت نهاد علم، وامدار دغدغه‌مندی و مسئولیت‌پذیری کارگزارانی است، که قرار را به بی‌قراری پیوند زده و شبانه‌روز در راستای اعتلای آرمان‌های این نهاد عظیم تلاش می‌کنند.

بازآفرینی آزمایشگاه زبان دانشکده  علوم انسانی و تجهیز آن به امکانات پیشرفته‌ی روزآمد، حرفی است از آن هزاران که در عبارت آمده است. بر این اساس بر خود لازم می‌دانیم، مراتب امتنان و سپاسمندی‌مان را از این اقدام شایسته و بایسته اعلام نماییم.

توفیق و سربلندی تان را از خداوند متعال آرزومندیم.

مدیریت، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ایلام

مراتب تقدير و تشکر دانشکده علوم انساني