برگزاری رویداد زنگ کارآفرینی و کسب و کار در دانشگاه ایلام

رویداد «زنگ کارآفرینی و کسب و کار: بیان تجربیات راه‌اندازی تعاونی های دانشجویی» در کشور با سخنرانی پروفسور کیومرث زرافشانی عضو هیأت علمی دانشگاه رازی، ویژه اعضای هیأت علمی، کارکنان‌، شرکت‌ها و واحدهای فناور، دانشجویان و علاقمندان، با  حضور دکتر احمدی سرپرست معاونت پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه، دکتر تاب سرپرست معاونت پژوهش و فناوری و دکتر قنبری سرپرست دانشکده کشاورزی، صبح امروز  در محل سالن آیت الله حیدری برگزار گردید.  

  به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  در این رویداد، پروفسور زرافشانی با بیان اینکه کشاورزی کشور ایران در 15 سال اخیر با چالش‌های جدی روبرو بوده است، به وضعیت رشته‌های کشاورزی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و یادآور شد: هر چند در چند سال اخیر به موضوع کارآفرینی در دانشگاه‌ها اهمیت داده شده است، اما در حد انتظار نبوده و لذا باید ترتیبی اتخاذ گردد، که دانشجو امکان کسب تجربه عملی کاشت، داشت و برداشت و فروش محصولات کشاورزی را داشته باشد، تا بعد از فارغ‌التحصیلی بتواند به استناد این تجربه، درآمدزایی داشته باشد.

استاد تمام دانشگاه رازی با بیان اینکه از سال 1379 به صورت جدی امکان کسب درآمد برای دانشجویان دانشگاه رازی فراهم شد، خاطرنشان کرد: کسب تجربه و نوآوری در محیط خوابگاهی به دست نمی‌آید، لذا ایجاد تعاونی‌های دانشجویی بهترین راهکار برای تشویق دانشجویان برای ورود به حوزه کارآفرینی و نوآوری است.

پروفسور زرافشانی به اشاره به اینکه اکنون دانشجویان رشته‌های کشاورزی دانشگاه رازی تجربه و موفقیت‌های ارزشمندی را در زمینه ایجاد تعاونی دانشجویی، کارگروهی و اهتمام به کارآفرینی و نوآوری کسب کرده‌اند، اظهار داشت: از جمله فعالیت‌های انجام شده دانشجویان در دانشگاه رازی در قالب فعالیت در تعاونی‌های دانشجویی، می‌توان به تولید قارچ دکمه‌ای و صدفی، تولید نهال‌های درختی، درختچه‌ای، جنگلی و بومی، تولید سبزی سالم، پرورش ماهی، پرواربندی گوسفند، پرورش شترمرغ، تولید زعفران، پرورش قرقاول، نوغانداری و کشت نهال توت برگی، کشت ذرت علوفه‌ای، کشت یولاف، کشت فیسالیس، کشت چغندر، پرورش کرم ابریشم و کشت زعفران اشاره کرد.

ایشان با اشاره به سختی‌ها و مشکلات دانشجویان در طول فعالیت، یادآور شد: به علت عدم تجربه گاه دانشجویان دچار ضرر مالی هم شده‌اند، اما نا امید نشدند و توانستند بحران را سپری کرده و به فروش محصول خود دست یابند.

دکتر زرافشانی در ادامه خواستار اهتمام دانشجویان دانشگاه ایلام برای ایجاد تعاونی دانشجویی با راهنمایی و حمایت اساتید مربوطه شد و تأکید کرد، ما آمادگی داریم تجربه خود را در این زمنیه در اختیار دانشجویان دانشگاه ایلام قرار دهیم.

در ابتدای این مراسم، دکتر احمدی سرپرست معاونت پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام، ضمن عرض خیرمقدم به دکتر زرافشانی، با بیان اینکه دانشگاه ایلام به صورت جدی به دنبال ایجاد تعاونی‌های دانشجویی در راستای توسعه کارآفرینی در سطح دانشگاه است، یادآور شد: در جریان دیدار ریاست محترم دانشگاه با مهندس مسکنی معاون تعاون وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، این موضوع مورد بحث قرار گرفت، که ان شاء الله به همت همکاران اینجانب و اهتمام دانشجویان این روند تسریع و تسهیل خواهد شد.

دکتر احمدی با اشاره به اشتراکات تاریخی، فرهنگی و قومی دو استان ایلام و کرمانشاه، به تجربه دانشگاه رازی در ایجاد تعاونی‌های دانشجویی اشاره کرد و تأکید کرد انتظار داریم، دانشگاه رازی و شخص پروفسور زرافشانی به صورت ویژه تجربیات خود را در زمینه ایجاد و فعالیت تعاونی‌های دانشجویی را در اختیار دانشجویان دانشگاه ایلام قرار دهند، تا این الگوی موفق در دانشگاه ایلام اجرایی گردد.

همچنین دکتر تاب سرپرست معاونت پژوهش با بیان اینکه توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری در دانشگاه ایلام به خوبی شتاب گرفته است، تأکید کرد از تمام ظرفیت ‌های موجود برای حمایت از دانشجویان جهت ایجاد تعاونی دانشجویی حمایت خواهد شد.

در پایان دانشجویان حاضر در رویداد به بیان سؤالات خود پرداختند، که دکتر زرافشانی پاسخ‌های لازم را ارائه کردند.

  • برگزاری رویداد زنگ کارآفرینی و کسب و کار در دانشگاه ایلام

برگزاری رویداد زنگ کارآفرینی و کسب و کار در دانشگاه ایلامبرگزاری رویداد زنگ کارآفرینی و کسب و کار در دانشگاه ایلامبرگزاری رویداد زنگ کارآفرینی و کسب و کار در دانشگاه ایلامبرگزاری رویداد زنگ کارآفرینی و کسب و کار در دانشگاه ایلامبرگزاری رویداد زنگ کارآفرینی و کسب و کار در دانشگاه ایلامبرگزاری رویداد زنگ کارآفرینی و کسب و کار در دانشگاه ایلام