رئیس دانشکده کشاورزی: استان ایلام ظرفیت افزایش سطح زیر کشت محصول پسته تا 2 هزار هکتار را داراست

دکتر قنبری رئیس دانشکده کشاورزی اظهار داشت: هم اکنون 200 هکتار سطح زیرکشت پسته در استان ایلام وجود دارد، که این ظرفیت قابلیت افزایش به سطح 2 هزار هکتار را دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، دکتر قنبری افزود: طبق مطالعات انجام شده، استان ایلام پتانسیل و ظرفیت کشت توسعه باغات پسته را دارد، باید از این ظرفیت برای رونق اشتغال و کسب درآمد مردم استفاده کرد.

رئیس دانشکده کشاورزی یادآور شد: در صورت محقق شدن کشت پسته در سطح 2 هزار هکتار پسته در یک برنامه چهار تا پنج ساله، این مسئله تاثیر بسیار زیادی در اقتصاد استان خواهد گذاشت.

دکتر قنبری ادامه داد: هزینه متوسط برای کشت هر هکتار پسته 2 میلیارد ریال است، باید مسئولان برای توسعه کشت آن کشاورزان را ترغیب کنند؛ چون این محصول به مصرف بسیار کمی آب نیاز دارد.

• رئیس دانشکده کشاورزی: استان ایلام ظرفیت افزایش سطح زیر کشت محصول پسته  تا 2 هزار هکتار را داراست