پیام تسلیت دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت درگذشت خانم دکتر زینب رویین استادیار دانشکده کشاورزی

به مناسبت درگذشت خانم دکتر زینب رویین استادیار دانشکده کشاورزی، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، متن پیام دکتر علی‌محمدی به شرح ذیل است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت خانم دکتر زینب رویین استادیار گروه آموزشی علوم باغبانی موجب تأسف و تألم اینجانب شد. فقدان این استاد مؤمنه و فرهیخته را، که چندین سال در امر آموزش و پژوهش فعالیت داشتند، به خانواده ارجمند آن مرحومه، خانواده بزرگ دانشگاه ایلام؛ بویژه همکاران و شاگردان ایشان در دانشکده کشاورزی، تسلیت عرض می‌نمایم و از خداوند منان برای آن مرحومه، غفران و رحمت واسعه الهی و برای خانواده گرامی ایشان و سایر بازماندگان محترم؛ صبر و شکیبایی خواستارم.

طاهر علی محمدی

رئیس دانشگاه ایلام

پيام تسليت دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام به مناسبت درگذشت خانم دکتر زينب رويين استاديار دانشکده کشاورزي