انتصاب سرپرست گروه آموزشی گیاهپزشکی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، دکتر محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه در حکمی دکتر مجید میرآب بالو، عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی را به‌عنوان سرپرست گروه آموزشی گیاه‌پزشکی دانشگاه منصوب نمود.

روابط عمومی دانشکده برای ایشان آرزوی موفقیت می‌نماید.

در حکم دکتر علی‌اکبری خطاب به دکتر میرآب بالو آمده است

جناب آقای دکتر مجید میرآب بالو

عضو محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی

سلام علیکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی به عنوانسرپرست گروه آموزشی گیاه‌پزشکی دانشگاه منصوبمی­‌شوید امیداست با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء جایگاه و سطح خدمات این گروه کامیاب باشید. همچنین، با توجه به «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلّیِ» ابلاغی، همّت خویش را به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌گرایی، خلاقیت و کارآفرینی بکار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام وظایف محوله خواستارم.

انتصاب سرپرست گروه آموزشي گياهپزشکي