سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه منصوب شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، جناب آقای دکتر محمد علی‌اکبری، ریاست محترم دانشگاه در حکمی دکتر محسن توکلی، عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی را به‌عنوان سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه منصوب نمود.

در حکم دکتر علی‌اکبری، رئیس دانشگاه خطاب به دکتر توکلی آمده است:

جناب آقای دکتر محسن توکلی

عضو محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی

سلام علیکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی به عنوان «سرپرست اداره کل آموزش» دانشگاه ایلام منصوب می­‌شوید. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌یی و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء سطح کیفیت خدمات و شاخص‌های این حوزه کامیاب باشید. همچنین، با توجه به «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلّیِِ» ابلاغی، همّت خویش را به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌گرایی، خلاقیت و کارآفرینی بکار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام وظایف محوله خواستارم.

روابط عمومی دانشکده برای ایشان آرزوی موفقیت می نماید.

سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه منصوب شد