انتصاب سرپرست گروه آموزشی زراعت و اصلاح نباتات

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، دکتر محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه در حکمی دکتر علیرضا تاب، عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی را به‌عنوان سرپرست گروه آموزشی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه منصوب نمود.

روابط عمومی دانشکده برای ایشان آرزوی موفقیت می‌نماید.

در حکم دکتر علی‌اکبری خطاب به دکتر تاب آمده است:

جناب آقای دکتر علیرضا تاب

عضو محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی

سلام علیکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی به عنوانسرپرست گروه آموزشی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه منصوب می­‌شوید. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء جایگاه و سطح خدمات این گروه کامیاب باشید. همچنین، با توجه به «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلّیِ» ابلاغی، همّت خویش را به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌گرایی، خلاقیت و کارآفرینی بکار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام وظایف محوله خواستارم.

انتصاب سرپرست گروه آموزشي زراعت و اصلاح نباتات