متن پیام ریاست دانشگاه ایلام بمناسبت آغاز سال تحصیلی 98-97

مهر سرآغاز دانایی و خردورزی و توانمندی؛

توانا بود هر که دانا بود              زدانش دل پیر برنا بود

آغاز سال تحصیلی 98-97 با یاد تاسوعا و عاشورای حسینی محزون است و با سالگرد دفاع مقدس مقارن گردیده است.

تأسی از این تقارن می طلبد که نهاد علم فضایل و آموزه های کربلا و رشادت ملت در مقابل دشمن را سرمشق جهاد علمی خود قرار دهد. بدون تردید آزادگی، جوانمردی، ایستادگی و زندگی را «عقیده و جهاد در راه آن دانستن» سرور و سالار شهیدان می تواند سرلوحه کار جامعه علمی قرار گیرد. در شرایطی که جامعه ایرانی در معرض سختی و دشمنی های متعدد قرار گرفته، دانشگاهها و مجامع علمی کشور باید دانش، خلاقیت، توان خروج از بحران و استعداد نجات میهن را به منصه ظهور برسانند. باید در کنار مردم دانش را به عرصه اجتماعی کشاند و به تولید راهکار پرداخت و ضمن نقد ناصحانه و حقیقت پسند، مسئولین مملکت را در پاسخگوی و حل مسائل یاری نمود. گویی وقت آن رسیده است که ثابت کنیم که سرمایه گذاری چهار دهه در آموزش عالی مدران روز مبادای کشور را تربیت کرده است.

ضمن تبریک فرا رسیدن بهار تعلیم و تربیت، مفتخریم اعلام نماییم که با تلاش همه جانبه مجموعه مدیریت دانشگاه، شرایط لازم برای آغاز سالی پربار در آموزش عالی استان فراهم گردیده است و امید می رود علیرغم تنگناها و محدودیت های موجود در عرصه ملی و استانی، دانشگاه ایلام بتواند برنامه های پیش بینی شده در قالب برنامه ی راهبردی پنج ساله و برنامه عملیاتی 98-97 را به درستی اجرا نماید. تردیدی نیست که دستیابی به این اهداف والا جز با اهتمام اعضای هیات علمی دلسوز و دانشجویان سخت کوش که همواره مایه دلگرمی و مباهات بوده اند، میسر نمی گردد. عزت، سربلندی و توفیق اساتید، دانشجویان و همکاران ارجمند را از خدای متعال خواهانم.

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار

با احترام