انتشار «کتاب کاربرد قارچ ها و باکتری‌های درون زیست در کشاورزی پایدار مناطق شور خشک و نیمه خشک»

کتاب « کاربرد قارچ ها و باکتری‌های درون زیست در کشاورزی پایدار مناطق شور خشک و نیمه خشک» تالیف دکتر محمد جواد زارع عضو هیات دانشکده کشاورزی منتشر شد.

به گزارش روابط عومی دانشگاخ، کتاب " کاربرد قارچ ها و باکتریهای درون زیست در کشاورزی پایدار مناطق شور خشک و نیمه خشک" تالیف دکتر محمدجواد زارع عضو هیات علمی گروه زراعت دانشکده کشاورزی توسط انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی به چاپ رسیده است. جلد اول این کتاب با محوریت کاربرد قارچ های میکوریزی در مناطق شور قبلاً توسط انتشارات جهاد دانشگاهی تهران به چاپ رسیده بود.

لازم به ذکر است که کتاب‌های زیر با محوریت کاربرد باکتری و قارچ های همزیست گیاهان زراعی  توسط دکتر محمدجواد زارع تاکنون به چاپ رسیده که برخی از آن‌ها در قالب مشارکت در تالیف کتاب و به دعوت اساتید برجسته این حوزه بوده است.

کتاب های تألیف شده:

1. بوم شناسی ریزوسفر، روش­های آزمایشگاهی بیولوژی خاک. انتشارات آوای نور. 191 ص (تالیف)
  2. کاربرد قارچ­های میکوریزا در کشاورزی پایدار و خاک­های شور و خشک. انتشارات جهاد دانشگاهی تهران.

مشارکت در تألیف کتاب‌های:

1. Piriformospora indica  به دعوت پروفسور Oelmüller- انتشارات Springer-Verlag Berlin Heidelberg
  2. Probiotics in Agroecosystem به دعوت پروفسور Kumar  انتشارات  Springer Nature Singapore Pte Ltd
  3.  Bioremediation به دعوت پروفسور Varma انتشارات Springer-Verlag Berlin Heidelberg
  4.   Biodiversity, biofules, agroforestry and conservation agriculture به دعوت از پروفسور Lichtfouse- انتشارات Springer
  5.      Use of Microbes for the Alleviation of Soil Stresses به دعوت پروفسور Ansar- انتشارات Science+Business Media New York
انتشار «کتاب  کاربرد قارچ ها و باکتري‌هاي درون زيست در کشاورزي پايدار مناطق شور خشک و نيمه خشک»