کاشت نهال تعدادی از گونه های بومی جنگلهای زاگرس در دانشگاه

کاشت نهال تعدادی از گونه های بومی جنگلهای زاگرس و چند گونه غیر بومی در باغ گیاهشناسی دانشگاه ایلام توسط اساتید و دانشجویان گروه علوم جنگل در زمینی به مساحت ???? متر مربع اغاز شد.
دکتر مهدی حیدری عضو هیات علمی گروه علوم جنگل و مسئول این طرح افزود: در این مرحله نهال گونه هایی چون بلوط ایرانی، بنه، داغداغان، زالزالک، بادام کوهی، ارغوان، انار وحشی،  زربین غرس شد. کاشت سایر گونه های بومی، نصب تابلوی شناسایی گونه ها، ایجاد مسیر پیاده روی بین قطعات، نصب صندلی و آلاچیق، اجرای آب نمای مرکزی و سیستم ابیاری قطره ای از اهداف آتی این پروژه خواهد بود.

کاشت نهال تعدادي از گونه هاي بومي جنگلهاي زاگرس در دانشگاه کاشت نهال تعدادي از گونه هاي بومي جنگلهاي زاگرس در دانشگاه کاشت نهال تعدادي از گونه هاي بومي جنگلهاي زاگرس در دانشگاه