دانشگاه ایلام، رتبه نهم تولید علم ایران در حوزه علوم کشاورزی

دانشگاه ایلام، رتبه نهم تولید علم ایران در حوزه علوم کشاورزی – تولید علم فناور انه و نوآورانه را کسب کرد

بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC )، دانشگاه ایلام، رتبه  نهم تولید علم در ایران در حوزه علوم کشاورزی  - تولید علم فناورانه و نوآورانه را از آن خود کرده است.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه، بر اساس این فهرست، دانشگاه ایلام رتبه نهم تولید علم در حوزه علوم کشاورزی – تولید علم فناورانه و نوآورانه را در بین دانشگاه های کشور را کسب کرد.

محمدجعفر دهقانی، رییس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC )، در این خصوص گفت: میان کمیت تولید علمی که دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی در مجلات داخل کشور در حوزه علوم کشاورزی تولید می ‌کنند و کمیت تولید علمی که در سطح بین‌الملل منتشر می ‌کنند، همبستگی بالایی وجود دارد. بنابراین به صورت غالب بیشترین تولیدات علمی بین‌المللی کشور را، همان دانشگاه‌ها و موسساتی تولید می‌کنند که بیشترین تولید علم انتشار یافته در مجلات ملی را تولید کرده‌اند.

لیست دانشگاه‌های برتر کشور- حوزه علوم کشاورزی -تولید علم فناورانه و نوآورانه:

رتبه

دانشگاه تهران