تألیف کتاب کاربرد قارچ‌های میکوریزا در کشاورزی پایدار و خاک‌های شور و خشک توسط عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی

دکتر محمد جواد زارع عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی از تألیف کتاب کاربرد قارچ‌های میکوریزا در کشاورزی پایدار و خاک‌های شور و خشک  در دانشگاه ایلام خبر داد.

دکتر محمدجواد زارع در خصوص این کتاب گفت:  اکوفیزیولوژی به رروابط  شوری – گیاه، میکروارگانیسم های خاک، خصوصیات قارچ های میکوریزی و کاربرد آنها در زراعت مناطق شور پرداخته است. این کتاب 8 فصلی برای دانشجویان رشته های کشاورزی و زیست شناسی در مقطع ارشد و دکتری تألیف  شده و توسط انتشارات جهاد دانشگاهی تهران به چاپ رسیده است.

دکتر زارع از دعوت به همکاری در مشارکت در  تالیف کتاب “Plant Microbiome: Nutrient Management and Crop Production”   و کتاب “MYCORRHIZA-THE STATE OF ART”از طرف هیات مدیره Springer  و مولفان اصلی کتاب خبر داد. کتاب  MYCORRHIZA-THE STATE OF ART این کتاب  در سه جلد به چاپ خواهد رسید.

وی افزود:  کتاب “Plant Microbiome: Nutrient Management and Crop Production  مباحث مختلف کاربرد همزیست های گیاهی را در تولیدات زراعی در بر خواهد داشت و در سال میلادی 2016 به چاپ خواهد رسید.

تأليف کتاب کاربرد قارچ‌هاي ميکوريزا در کشاورزي پايدار و خاک‌هاي شور و خشک توسط عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي