برگزاری وبینار آموزشی "آب فروچاله‌ها و اهمیت آن در منابع آب زیرزمینی" توسط دکتر حاجی کریمی استاد دانشگاه ایلام در اصفهان

با دعوت مجمتع آموزش و سازندگی اصفهان، وبینار آموزشی "آب فروچاله‌ها و اهمیت آن در منابع آب زیرزمینی" توسط دکتر حاجی کریمی استاد تمام دانشگاه ایلام  بصورت مجازی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، با دعوت مجمتع آموزش و سازندگی اصفهان، که وابسته به وزارت نیرو می‌باشد، وبینار آموزشی "آب فروچاله‌ها و اهمیت آن در منابع آب زیرزمینی" با تدریس دکتر حاجی کریمی استاد تمام دانشگاه ایلام به مدت دو روز و به صورت مجازی برگزار گردید.

بنا به این گزارش، در این دوره که 45 نفر از کارشناسان استان‌های کرمان و چهار محال و بختیاری حضور داشتند، دکتر حاجی کریمی مباحثی را حول محورهایی شامل: پدیده‌ی ‌کارست و انواع سنگ‌های کارستی، انواع فروچاله‌ها و مکانیسم تشکیل آنها و دلایل تشکیل فروچاله در مناطق مختلف کشور  مطرح نمود.

همچنین با عنایت به برداشت بی‌رویه از آبخوان‌های زیرزمینی و تشکیل فروچاله در بسیاری از این دشت‌ها، دکتر کریمی راهکارهای متناسبی را جهت جلوگیری از این پدیده خطرناک ارائه نمود.