مقاله مشترک دکتر مجید میرا بالو  دانشیار دانشگاه ایلام و عضو هیأت علمی آکادمی علوم کشاورزی و جنگل چین در شماره ویژه مجله Journal of Pest Science با ایمپکت فاکتور 5.133 به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی، آقای دکتر مجید میراب‌بالو دانشیار گروه گیاهپزشکی و مدیر امور دانشجویی دانشگاه ایلام به دلیل همکاری‌های خود با آکادمی علوم کشاورزی و جنگل پکن (کشور چین) موفق به چاپ مقاله مشترک با عضو هیأت علمی این مرکز در مجله Journal of Pest Science (با ایمپکت فاکتور 5.133 در گروه مجلات Q1) گردید.

Gao, Y.F., Gong, Y.J., Cao, L.J., Chen, J.C., Gao, Y.L., Mirab-balou, M., Chen, M., Hoffmann, A.A. and Wei, S.J. 2019. Geographical and interspecific variation in susceptibility of three common thrips species to the insecticide, spinetoram. Journal of Pest Sciencehttps://doi.org/10.1007/s10340-019-01128-2.

• چاپ مقاله مشترک دانشیار دانشگاه ایلام و عضو هیات علمی آکادمی علوم کشاورزی چین در مجله Journal of Pest Science