انتصاب دکتر علیرضا تاب به سمت سرپرست دانشکده کشاورزی

طی حکمی از سوی دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، دکتر علیرضا تاب عضو هیأت علمی گروه آموزشی زراعت و اصلاح نباتات به سمت سرپرست دانشکده کشاورزی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، متن حکم دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر علیرضا تاب

عضو محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی

سلام علیکم

به استناد بند «ب» مادة «5» آئین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، به موجب این حکم و با حفظ مسئولیت‌های آموزشی و پژوهشی به عنوان  «سرپرست دانشکده کشاورزی» منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود که تمامی توان خود را در ساماندهی و ارتقای کیفیت آموزش با نظارت مستمر در این خصوص و تلاش در کسب رضایتمندی اساتید و دانشجویان به‌کار گیرید.

شایان ذکر است، پیش از این دکتر محمود رستمی نیا، سمت رئیس دانشکده کشاورزی را بر عهده داشت.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای دکتر تاب در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.