دکتر جواد میرزایی به سمت سرپرست امور اعضاء هیات ‎علمی دانشگاه ایلام منصوب گردید

دکتر جواد میرزایی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی به سمت سرپرست امور اعضاء هیاتعلمی دانشگاه ایلام منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، آقای دکتر جواد میرزایی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی به سمت سرپرست امور اعضاء هیات‎علمی دانشگاه  منصوب گردید.

رئیس دانشگاه هدف از این انتصاب را دستیابی به اهداف عالی دانشگاه برای سامانبخشی، روان‌سازی و انجام مطلوبتر امور اعضای هیأت علمی عنوان کرده است.

دکتر علی اکبری در این حکم خواستار توجه به اصول مدیریت علمی، اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در راستای ارتقاء سطح خدمات جامع و رضایتبخش به اعضاء هیأت علمی و اهتمام در جهت تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی شده است.

دکتر جواد ميرزايي به سمت سرپرست امور اعضاء هيات ‎علمي دانشگاه ايلام منصوب گرديد