اطلاعیه شیوه برگزاری کلاس‌های آموزشی دانشگاه ایلام در نیمسال دوم 1400-1401

پیرو ابلاغیه شماره 276984/2 مورخ 1400/10/26 معاون محترم آموزشی وزارت عتف در خصوص آموزش حضوری در نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 و علیرغم ارائه برنامه‌ها و اعلام آمادگی دانشگاه برای برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری در تمامی مقاطع تحصیلی، با توجه به گسترش ناگهانی و شدید سویه جدید بیماری کرونا موسوم به اومیکرون در استان ایلام و سایر استان هایی که دانشگاه ایلام دارای دانشجو از آن شهرها می‌باشد، کلیه کلاس‌های درسی این دانشگاه تا اطلاع ثانوی با قیود ذیل به صورت مجازی برگزار می‌گردد:

1- برگزاری کلاس‌های عملی با صلاحدید اساتید و اختیار دانشجویان با هماهنگی با آموزش دانشکده امکان‌پذیر است.

2- برگزاری کلاس‌های دکتری با صلاحدید اساتید و اختیار دانشجویان و با هماهنگی آموزش دانشکده امکان‌پذیر است.

3- دانشجویان تحصیلات تکمیلی که دارای پروپوزال تصویب شده هستند، با هماهنگی استاد راهنما می‌توانند با حضور در دانشگاه فعالیت‌های آزمایشگاهی و گلخانه‌ای خود را انجام دهند.

4- امتحانات پایان ترم بصورت حضوری برگزار خواهند شد.

تذکر: هرگونه تغییر در شیوه برگزاری کلاس‌ها در آینده از طریق اطلاعیه‌های بعدی متعاقباَ اعلام خواهد شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام

اطلاعيه شيوه برگزاري کلاس‌هاي آموزشي دانشگاه ايلام در نيمسال دوم 1400-1401