پیام تبریک رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت روز معلم و استاد

رئیس دانشگاه ایلام تأکید کرد: دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم بهانه‌ای است تا بهای کار سترگ معلمان را ارج نهیم و این شمع محفل دانایی را همواره افروخته نگاه داریم.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد مطهری و روز بزرگداشت معلم و استاد، دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام پیامی به شرح ذیل صادر کرد:

نقش حیاتی و بی بدیل معلمان و استادان در زندگی آدمی تضمین بخش خیر و صلاح اوست. دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم بهانه‌ای است تا بهای کار سترگ معلمان را ارج نهیم و این شمع محفل دانایی را همواره افروخته نگاه داریم. اینجانب ضمن تبریک صمیمانه یاد و خاطره این روز ارزشمند به محضر آموزگاران، دبیران، مدرسین و اعضای هیأت علمی استان، رجاء واثق دارم که ثمره‌ی تلاش‌های ارزنده شما بستر رویش مکرر اندیشه‌های زرین برای آبادانی ایران زمین خواهد بود. امید است که قدر و ارج جایگاه فرهنگیان و دانشگاهیان  که همه‌گیری کرونا هم مانع از ‌نقش‌آفرینی‌شان نگردید، هرچه بیشتر بر صدر نشیند.