En Ar

معرفی گروه

گروه علوم و صنایع غذایی

گروه علوم و صنایع غذایی در سال 1342 دردانشکده کشاورزی دانشگاه تهران به عنوان اولین گروه آموزشی تخصصی در رشته صنایع غذایی در کشور تأسیس شد. اولین دوره کارشناسی ارشد این گروه در سال 1368 و اولین دوره دکتری در سال 1379 در همین دانشگاه راه اندازی گردید. اما این گروه در سال 1388 در دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام تأسیس شد و در اولین دوره 35 نفر دانشجوی کارشناسی پذیرفت. این گروه اکنون دو نفر استادیار و یک نفر مربی تمام وقت دارد. نام گروه از سال 1393 به گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی تغییر پیدا کرد. دانش آموختگان این رشته در زمینه های مختلف زیر آموزش دیده و قادر خواهند بود در بخشهای مختلف صنایع غذایی کشور مشغول به کار شوند:

  • خصوصیات کیفی فیزیکی شیمیایی و میکروبی مواد غذایی.
  • فرایند های مختلف در نگهداری و تبدیل مواد غذایی.
  • استفاده بهینه از مواد اولیه کشاورزی و دامی و کاهش ضایعات در تبدیل محصولات کشاورزی.
  • بررسی و تحقیق در خصوص بسته بندی محصولات غذایی مختلف و افزایش قابلیت نگهداری و ماندگاری آنها.
  • بررسی و تحقیق در زمینه های علوم پایه مرتبط با علوم غذاییمثل میکروبیولوژی غذایی شیمی مواد غذایی ، بیوشیمی مواد غذایی و بیوتکنولوژی.
  • تحقیق و اموزش درباره خواص کاری ترکیبات مختلف مورد استفاده در صنایع غذایی.
  • بررسی و تحقیق در زمینه های افزایش کیفیت مواد غذایی و محصولات غذایی و سلامت آن در ارتباط با مصرف کننده.
  • ارتباط موثر و فعال بین دانشگاه و صنعت جهت حل مشکلات فنی و کیفی.
  • کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید.
  • هدایت و نظارت و مسئولیت فنی یا مسئول ازمایشگاه واحد های تولیدی فرآورده های مختلف غذایی. 

 

 

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها