En Ar

رايزن فرهنگي عراق( در تهران) با هيأت دانشگاه ايلام ملاقات کرد

دکتر ياسر الحجاج رايزن فرهنگي عراق در تاريخ 1397/4/5 با هيأت دانشگاه ايلام به سرپرستي رئيس دانشگاه دکتر محمد علي اکبري ديدار و هيأت مذکور تلاش هاي دانشگاه ايلام را در راستاي ايجاد پيوند و همکاري با دانشگاههاي عراقي و اعطاي بورس تحصيلي به دانشجويان عراقي ، مطرح کرد.

در اين ديدار رئيس دانشگاه ايلام از رايزن فرهنگي به منظور بازديد از دانشگاه و آشنايي نزديک با امکانات علمي و اداري آن دعوت بعمل آورد. دکتر ياسر الحجاج نيز به نوبه خود بر ميل و عزم حوزه رايزني فرهنگي کشور عراق براي توسعه روابط با دانشگاه ايلام به دليل امتيازهاي ويژه آن براي دانشجويان عراقي از جمله نزديکي جغرافيايي ، تأکيد کرد . وي همچنين وعده بذل تلاش مضاعف خود براي ترويج هر چه بيشتر دانشگاه ايلام در عراق را داد و اعلام نمود دانشگاه ايلام از جمله دانشگاههاي ايراني معتبر است و نام آن در راهنماي وزارت آموزش عالي عراق آمده است ، ايشان ضمن قبول دعوت ، يادآور شد که در اولين فرصت ممکن براي ملاقات با مسئولين و بازديد از دانشگاه به ايلام سفر کند در اين نشست جناب آقاي حيدرالنصار معاون رايزني و همچنين خانم آسيه مسئول پي گيري و هماهنگي اداره فرهنگي حضور داشتند  .

رايزن فرهنگي عراق( در تهران) با هيأت دانشگاه ايلام ملاقات کرد