سرپرست گروه آموزشی ریاضی منصوب شد

سرپرست گروه آموزشي رياضي منصوب شد

به گزارش روابط عمومي، آقاي دکتر محمد علي‌اکبري، رييس دانشگاه ايلام در حکمي سرکار خانم دکتر سميه مرادي

، عضو هيأت علمي دانشکده علوم پايه را به عنوان سرپرست گروه آموزشي رياضي منصوب نمود .

روابط عمومي دانشگاه براي ايشان آرزوي موفقيت مي نمايد.

در حکم دکتر علي‌اکبري خطاب به دکتر مرادي آمده است.

سرکار خانم دکتر سميه مرادي

عضو محترم هيأت علمي دانشکده علوم پايه

سلام عليکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان «سرپرست گروه آموزشي رياضي» دانشگاه منصوب مي­‌شويداميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء جايگاه و سطح خدمات اين گروه کامياب باشيد. همچنين، با توجه به «جهت‌گيري‌ها و اهداف کلّيِِ» ابلاغي، همّت خويش را به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌گرايي، خلاقيت و کارآفريني به کار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام وظايف محوله خواستارم.