همه ما باید درترویج فرهنگ درختکاری بکوشیم .

به گزارش خبرنگار روابط عمومي  مراسم نهال کاري در محوطه دانشگاه  با حضورهيأت محترم رييسه، مسئولين محترم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، اعضاء محترم هيأت علمي، کارکنان شريف و دانشجويان عزيز برگزار شد.

دکتر محمد علي­ اکبري رييس دانشگاه ايلام که در آيين نهال کاري 1000 اصله درخت در محوطه دانشگاه ايلام حضور يافته بود. ضمن تشکر از انجمن­هاي علمي دانشجويي دانشکده کشاورزي، از پيشتازي دانشجويان در کاشت نهال و ترويج فرهنگ درختکاري قدرداني نمود و ابتکار اين عزيزان را در درختکاري بخش­هاي مختلف دانشگاه ستود. ايشان ضمن ابراز خرسندي از اينکه انجمن­هاي علمي دانشجويي توانسته ­اند زمينه بروز استعدادها و قابليت­هاي تخصصي دانشجويان را فراهم نمايد از دانشجويان خواست در کنار تحصيل و کسب علم و دانش با حضور در برنامه­ هاي فرهنگي و اجتماعي فوق برنامه در ارتقاي سطح فرهنگي حوزه و جامعه کوشا باشند.

رياست دانشگاه با اشاره به برنامه کاري خود مبني بر تنوع بخشي به فعاليت­هاي علمي و فرهنگي دانشگاه ضمن تأکيد بر نقش ويژه انجمن­هاي علمي، خواستار حضور دانشجويان ارشد و دکتري در اين فعاليت­ها گرديد.