جلسه شورای فرهنگی دانشگاه با محوریت برنامه های ایام الله دهه مبارک فجر

جلسه شوراي فرهنگي دانشگاه با محوريت برنامه هاي  ايام الله دهه مبارک فجر

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » اولين جلسه ستاد برگزاري بزرگداشت ايام الله دهه فجر به رياست جناب آقاي دکتر علي اکبري  برگزار گرديد.

جلسه ستاد برگزاري بزرگداشت ايام الله دهه فجر روز سه شنبه 7بهمن 1393 به رياست دكتر علي اكبري رياست محترم دانشگاه و اعضاي شوراي فرهنگي در سالن جلسات حوزه رياست دانشگاه برگزار گرديد.

در اين جلسه رياست محترم دانشگاه ضمن تبريک  فرارسيدن ايام الله دهه فجر و تأكيد بر  اهميت حفظ  ياد و خاطره حضرت امام خميني(ره) و شهداي انقلاب اسلامي و  بزرگداشت اين ايام  بر اجراي برنامه هاي باشكوه و متنوع تأكيد نمود.

در اين جلسه برنامه هاي پيشنهادي مورد بررسي قرار گرفت  و با برگزاري كارگاه هاي آموزشي ويژه اساتيد و كاركنان، پخش سرود ، اجراي مسابقات فرهنگي و ورزشي، جشن باشكوه پيروزي انقلاب اسلامي ويژه خانواده هاي اساتيد و كاركنان، شركت هماهنگ و منسجم دانشگاهيان در نماز جمعه و راهپيمايي باشكوه انقلاب اسلامي، چاپ نشريه ويژه ايام دهه فجر و غبارروبي مزار شهداي گمنام دانشگاه جهت اجرا به تصويب رسيد.