آقای دکتر محمد علی اکبری به عنوان سرپرست دانشگاه ایلام منصوب شد

آقاي دکتر  محمد  علي اکبري به عنوان سرپرست دانشگاه ايلام منصوب شد

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري ، طي حکمي آقاي دکتر محمد علي اکبري را به سمت سرپرست دانشگاه  ايلام منصوب کرد.

در حکم آقاي دکتر فرهادي خطاب به آقاي دکتر  علي اکبري آمده است : اميد است با توکل به خداوند سبحان ، ماموريت و وظايف سرپرستي دانشگاه ايلام را برپايه قوانين،سياست ها وبرنامه هاي مصوب به انجام رسانيد، بايسته است با پيروي از آموزه هاي اسلامي ، مباني علمي ، راهبردهاي دولت تدبير و اميد و جلب همکاري دانشگاهيان و صاحب نظران، نقشي شايسته در تحقق راهبردهاي تحقق سند دانشگاه اسلامي  و بر آوردن اهداف نظام علم و فناوري و نقش آفريني آن در اقتصاد دانش بنيان و تحقق سياست هاي اقتصاد مقاومتي ايفا نماييد .

وزير علوم ، همچنين در نامه جداگانه اي از خدمات دکتر رضا صحرايي سرپرست سابق دانشگاه  ايلام در زمان تصدي اين مسئوليت قدرداني کرد.

روابط عمومي دانشگاه براي ايشان آرزوي موفقيت مي نمايد.