خانم زینب قائدی دانشجوی کارشناسی دانشگاه برنده جایزه تشویقی مسابقه جهانی مقاله‌نویسی کشور قطر شد

مقاله مشترک خانم زينب قائدي دانشجوي کارشناسي رشته فلسفه و دکتر رضا رضازاده دانشيار دانشگاه، برنده جايزه تشويقي  (2000 دلار) کميته داوران مسابقه مقاله‌نويسي دانشگاه حمد بن خليفه کشور قطر شد.

به گزارش روابط عمومي، دانشگاه حمد بن خليفه کشور قطر در دوحه در طرح مشارکت مسلمانان در تمدن اسلامي مسابقه مقاله‌نويسي (به زبان انگليسي و عربي) در سطح جهاني و به دو زبان عربي و انگليسي براي دانشجويان مقطع کارشناسي با عنوان «زندگي فکري مسلمانان در قرن دوم هجري/ قرن هشتم ميلادي بغداد» برگزار کرد، که مقاله مشترک خانم زينب قائدي دانشجوي کارشناسي رشته فلسفه و کلام اسلامي به همراه دکتر رضا رضازاده دانشيار دانشکده الهيات و معارف اسلامي با عنوان «از ماجراي فلسفه‌ورزي در بغداد (قرن دوم) چه مي توانم بياموزم؟»، بنا به رأي کميته داوران برنده جايزه تشويقي (2000 دلار) اين مسابقات گرديد.

بنا به اين گزارش: اين مسابقات که از 10 دي 98 (1 ژانويه 2020) شروع و تا 10 تير 99 (30 ژوئن)  ادامه داشت، جوايزي شامل: جايزه اول (10 هزار دلار)، جايزه دوم (7000 دلار)، جايزه سوم (5000 دلار) و جايزه تشويقي (2000 دلار) براي شرکت کنندگان منتخب کميته داوران اعطا مي‌شد.

خانم قائدي برنده مشترک اين جايزه با عنوان اينکه فعاليت‌هايش در دوران کرونا بيشتر بر پژوهش و مطالعه متمرکز شده بود، بيان کرد: يکي از نکات مهم براي پيشرفت دانشجويان در حوزه پژوهش تعامل مثبت با اساتيد است، که خوشبختانه اساتيد گروه فلسفه و کلام اسلامي و علي‌الخصوص دکتر رضازاده در سطح گسترده‌اي و با گذاشتن وقت زياد با دانشجويان همکاري مي‌کند و اينجانب عليرغم اينکه ديرهنگام متوجه برگزاري مسابقات ‌مقاله‌نويسي دانشگاه حمد بن خليفه کشور قطر شدم، اما با راهنمايي، تشويق و پي‌گيري ايشان مقاله را به زبان عربي در فرصتي کوتاه تدوين کردم، که خوشبختانه زحمات ما نتيجه داد و اين مقاله عنوان جايزه تشويقي مسابقات را کسب نمود.

شايان ذکر است نتايج اوليه اين مسابقات دهم مهر ماه سال جاري اعلام گرديد.

ايميل دريافتي دانشگاه حمد بن خليفه:

روابط عمومي دانشگاه ايلام با کمال خرسندي درخشش خانم زينب قائدي از دانشجويان فرهيخته و سرمايه‌هاي دانشگاه ايلام در مسابقات مقاله‌نويسي دانشگاه حمد بن خليفه کشور قطر را خدمت وي و خانواده محترمشان صميمانه تبريک و تهنيت گفته، دوام توفيقات افزونتر ايشان را از درگاه خداوند متعال مسألت دارد.