طرح دکتر علیرضا تاب استادیار دانشگاه در قالب پروژه همکاری مابین دانشگاه ایلام و دانشگاه توسکیا مورد پذیرش قرار گرفت

براي اولين بار، طرح دکتر عليرضا تاب استاديار دانشگاه در قالب پروژه همکاري مابين دانشگاه ايلام و دانشگاه توسکيا ايتاليا، در قالب برنامه بين المللي اراسموس پلاس در اتحاديه اروپا مورد پذيرش قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي، پروژه همکاري علمي مابين دانشگاه ايلام و دانشگاه توسکيا ايتاليا (Università degli Studi della Tuscia) در قالب برنامه بين‌المللي اراسموس پلاس (ERASMUS International Credit Mobility KA107 programme) مورد پذيرش نهايي قرار گرفت.

بنا به اين گزارش، اين برنامه براي مدت سه سال آکادميک (2020-21, 2021-2022 and 2022-23) جهت تبادل استاد و دانشجو مي‌باشد و تمام هزينه‌ها در قالب  پروژه اراسموس پلاس پوشش داده مي‌شود. همچنين دانشجويان کشورهاي مختلف مي‌توانند اقدام به اخذ دروس به زبان انگليسي در دانشگاه‌هاي کشورهاي همکار در اين برنامه نمايند، بطوريکه هر دانشگاه ‌مي‌تواند ميزباني بخشي از ‌برنامه‌هاي آموزشي و برگزاري دوره‌هاي علمي در توافق با طرفين را داشته باشد.

شايان ذکر است دکتر عليرضا عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي در عرصه همکاري‌هاي علمي و بين‌المللي با دانشمنداني از کشورهاي مختلف بوده  همکاري داشته و از سال 2017 با اساتيدي از دانشگاه  توسکيا همکاري نموده است.